Предстоящата сватба на принц Хари е на ръба на скандала. Това коментира

...
Предстоящата сватба на принц Хари е на ръба на скандала. Това коментира
Коментари Харесай

Политолог: Сватбата на принц Хари е на ръба на скандала

Предстоящата женитба на принц Хари е на ръба на абсурда. Това разяснява политологът Ана Динкова.  " Меган Маркъл е от шоубизнеса и е дипломат на благосклонност към Организация на обединените нации. Тя идва като един ярък лъч. И в обстановка, в която се разяснява какво ще се случи с имигрантите след Brexit, е добре, че ще има кой да мисли за тях и да ги закриля ", добави тя пред Нова телевизия.

След оповестението на годежа се заприказва, че Нейно Величество може да не участва на бракосъчетанието им, защото булката е разведена.

Въпреки че кралица Елизабет II даде благословията си, заявявайки, че е „ възхитена”, това не значи, че тя ще участва на сватбата. Припомняме, че през 2005 година Нейно Величество не се появи на гражданската гала на принц Чарлз и Камила Паркър-Боулс.

Динкова съпостави обстановката със случая с Уолис Симпсън от 30-те години на предишния век. Тогава два пъти развежданата американка изправи пред алтернатива краля на Англия Едуард VIII. За да може да се ожени за нея, той се отхвърли от британската кралска корона.

" Но принц Хари е пети подред за приемане на короната. Така че тази женитба надали е толкоз значима в този аспект ", разяснява Динкова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР